Rödhake DödstystRÖDHAKE: DÖDSTYST

Boken är den första i serien om Anders Rödhake – en före detta underrättelseagent som söker sanningen när alla andra gett upp. Sveriges högsta politiska ledning gör allt för att dölja vad som hänt och de vill inget hellre än att Anders Rödhake misslyckas – eller försvinner för gott. 

Livvakten Thomas Rapp är alltid lojal, låter alltid andra styra. Fram till den dagen han tvingas göra det omöjliga. Falskt anklagad för mord i en toppstyrd polisutredning ger han livsfarlig information till sin syster Emma – timmar innan han omkommer i en trafikolycka.

Emma Rapp måste nu hålla tyst. Hon tvingas leva under ständigt dödshot, hon övervakas och förföljs. Människor i hennes omgivning tar avstånd, andra försvinner spårlöst.

Anders Rödhake tillhör inte längre underrättelsetjänsten; i stället festar han och kör sitt företag i botten. Men han är den ende som tror henne.

Tillsammans försöker de reda ut vad som verkligen hände, men Sveriges högsta politiska ledning vill begrava sanningen. Och de är beredda att göra allt för att behålla sin makt.

Rödhake: Dödstyst är en spänningsroman med högt tempo och udda personligheter. Det är den första delen i serien om Anders Rödhake.

 

KÖP BOKEN HÄR

Boken hittar du hos din favoritbokhandel, bland annat här:

PROVLÄS BOKEN

Provläs boken hos Bokus eller här.

SÅ TYCKER ANDRA

”Det är extremt actionfyllt, inte en lugn sekund. Språket sprakar och driver läsaren att inte lägga ifrån sig boken. Hur ska detta sluta blir det mantra man upprepar under läsningen.”
– DAST Magazine

Suggestiv och spännande – helt enkelt en riktigt bra historia. Starka karaktärer och ett precist sätt att nåla fast miljöer och fånga läsaren”
– Ingrid Elfberg, deckarförfattare

”Grymt spännande, stark och välskriven! Betyg: 4 av 5.”
– Jennies boklista, bokbloggare

”Riktigt bra och spännande thriller, svårt att tro att denna välskrivna story var en debut. Läs den! En bok full av spänning, lögner och hemlighetsmakeri blandat med lojalitet, missbrukets mörker och till och med en gnutta kärlek.”
– I min bokhylla, bokbloggare

”Lägg namnet Hannes Lyckholm på minnet. En stjärna till debutant som kommer att lysa på författarhimlen en lång, lång tid framöver. Rödhake: Dödstyst är en riktigt välskriven och spännande thriller som jag mer än gärna rekommenderar. Helt otroligt att denna bok är en debut, så bra är den!
– Bokmalin, bokbloggare

Vilken bok! Storyn är riktigt nervkittlande och full av intriger. Känns nytänkande att ha en livvakt som en av huvudkaraktärerna. Storyn känns, skrämmande nog, mycket trovärdig och väl genomtänkt. Fantastisk story och jag ser fram emot att få läsa mer av Hannes Lyckholm!”
– Jennys bokhylla, bokbloggare

Spännande och fartfylld från första kapitlet. Betyg: 4 av 5.
– Evas bokhylla, bokbloggare

Spännande, fängslande och välskriven! En riktigt bra debut och jag kan inte vänta tills nästa bok av Hannes Lyckholm kommer ut! Det händer något nytt som driver historien framåt på varje sida och den är svår att lägga ifrån sig. Spännande intriger och en oväntad vändning. Om ni tycker om thrillers så tycker jag absolut att ni ska läsa den.”
– Bokmysan, bokbloggare

Intressant och bra debutthriller, tror serien kan bli riktigt bra framöver!”
– Villivonkansbooks, bokbloggare

Jag är helt slut …! Boken är väldigt händelserik. Det går undan! Ser fram emot fler böcker om Anders Rödhake. Nu lämnar jag boken vidare för det är fler som står på kö och vill läsa.”
– Bettans boktips, bloggare

FINNS OCKSÅ SOM E-BOK

Rödhake: Dödstyst finns förstås också som e-bok där e-böcker säljs, bland annat hos:

 

HÅLL DIG UPPDATERAD

Håll dig uppdaterad om uppföljaren på sociala medier eller skriv upp dig för nyhetsbrevet!

       

 

 

Dela: