fbpx

Tiden läker inte alla sår – hämnd växer och förgiftar

Femton år har gått och de har spritts över Europa. Alla har de försökt att glömma, men ingen av dem lyckas bli av med händelsen som för alltid färgar deras liv.

Ex-spionen Anders Rödhake arbetar på reportervikariatet i Stockholm, men han tvingas bryta mot regler, utnyttja gamla kontakter och arbetssätt för att behålla jobbet. Hemmafrun Claudia Meier kämpar mot tristessen i Berlin medan Viktor Farafonovs kriminella imperium minskar till oigenkännlighet i Sankt Petersburg.

Händelsen i Stockholms skärgård hemsöker dem alla och ingen kan bli av med operationen som gick snett. En sak är säker: Tiden läker inte alla sår.

RÖDHAKE: BLODSPÅR är den andra fristående delen om Anders Rödhake där hans förflutna kommer i kapp och han drar inte bara ned sig själv i djupet – andras liv sätts på spel och han tvingas tillbaka till det liv han en gång försökt lämna.

Läs mer om första fristående delen i serien: Rödhake: Dödstyst

SÅ TYCKER ANDRA

”En bok som borde bli film.”
– Saras ordstuga om Rödhake: Blodspår

”Nervkittlande och full av intriger.”
– Jennys bokhylla om Rödhake: Dödstyst

”Språket sprakar och driver läsaren att inte lägga ifrån sig boken.”
– DAST Magazine om Rödhake: Dödstyst

”En spänningsroman om makt, förlust och hämnd men också försoning och att stå för sina handlingar.”
– Helenas deckartips om Rödhake: Blodspår

KÖP BOKEN

PAPPERSBOK

E-BOK

LJUDBOK

RÖDHAKE-SERIEN

MISSA INTE NYHETSBREVET!

Vill du vara först med att få veta när nästa bok finns tillgänglig? Vill du veta vad som händer däremellan? Då och då kommer mitt nyhetsbrev direkt till din mail om kommande böcker, hur det går till att skriva och andra nyheter. Läs mer!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Håll dig uppdaterad om uppföljaren på sociala medier!

       

Dela: