fbpx

RÖDHAKE: DÖDSTYST

Lojaliteten belönas – tills den dagen alla vänder ryggen till

Första boken i serien om Anders Rödhake – ex-spionen som söker sanningen när alla andra gett upp. Sveriges högsta politiska ledning gör allt för att dölja vad som hänt och de vill inget hellre än att Anders Rödhake misslyckas – eller försvinner för gott. 

Livvakten Thomas Rapp är alltid lojal och låter alltid andra styra – fram till den dagen han tvingas göra det omöjliga. Falskt anklagad för mord i en toppstyrd polisutredning ger han livsfarlig information till sin syster Emma – timmar innan han omkommer i en trafikolycka.

Emma Rapp måste hålla tyst. Hon tvingas leva under ständigt dödshot; hon övervakas och förföljs. Människor i hennes omgivning tar avstånd, andra försvinner spårlöst.

Anders Rödhake har lämnat underrättelsetjänsten och i stället festar han och kör sitt företag i botten, men han är den ende som tror henne.

Tillsammans försöker de reda ut vad som verkligen hände samtidigt som Sveriges högsta politiska ledning vill begrava sanningen – och de är beredda att göra allt för att behålla sin makt.

RÖDHAKE: DÖDSTYST är den första fristående delen i spänningsserien om ex-spionen Anders Rödhake.

SÅ TYCKER ANDRA

“Det är extremt actionfyllt, inte en lugn sekund. Språket sprakar och driver läsaren att inte lägga ifrån sig boken. Hur ska detta sluta blir det mantra man upprepar under läsningen.”
– DAST Magazine

Suggestiv och spännande – helt enkelt en riktigt bra historia. Starka karaktärer och ett precist sätt att nåla fast miljöer och fånga läsaren”
– Ingrid Elfberg, deckarförfattare

”Grymt spännande, stark och välskriven! Betyg: 4 av 5.”
– Jennies boklista, bokbloggare

”Riktigt bra och spännande thriller, svårt att tro att denna välskrivna story var en debut. Läs den! En bok full av spänning, lögner och hemlighetsmakeri blandat med lojalitet, missbrukets mörker och till och med en gnutta kärlek.”
– I min bokhylla, bokbloggare

”Lägg namnet Hannes Lyckholm på minnet. En stjärna till debutant som kommer att lysa på författarhimlen en lång, lång tid framöver. Rödhake: Dödstyst är en riktigt välskriven och spännande thriller som jag mer än gärna rekommenderar. Helt otroligt att denna bok är en debut, så bra är den!
– Bokmalin, bokbloggare

Vilken bok! Storyn är riktigt nervkittlande och full av intriger. Känns nytänkande att ha en livvakt som en av huvudkaraktärerna. Storyn känns, skrämmande nog, mycket trovärdig och väl genomtänkt. Fantastisk story och jag ser fram emot att få läsa mer av Hannes Lyckholm!”
– Jennys bokhylla, bokbloggare

Spännande och fartfylld från första kapitlet. Betyg: 4 av 5.
– Evas bokhylla, bokbloggare

Spännande, fängslande och välskriven! En riktigt bra debut och jag kan inte vänta tills nästa bok av Hannes Lyckholm kommer ut! Det händer något nytt som driver historien framåt på varje sida och den är svår att lägga ifrån sig. Spännande intriger och en oväntad vändning. Om ni tycker om thrillers så tycker jag absolut att ni ska läsa den.”
– Bokmysan, bokbloggare

Intressant och bra debutthriller, tror serien kan bli riktigt bra framöver!”
– Villivonkansbooks, bokbloggare

Jag är helt slut …! Boken är väldigt händelserik. Det går undan! Ser fram emot fler böcker om Anders Rödhake. Nu lämnar jag boken vidare för det är fler som står på kö och vill läsa.”
– Bettans boktips, bloggare

Fler synpunkter på Rödhake: Dödstyst >>

PROVLÄS BOKEN

Provläs boken hos Bokus eller här.

KÖP BOKEN HÄR

Boken hittar du hos din favoritbokhandel, bland annat här:

FINNS OCKSÅ SOM E-BOK

Rödhake: Dödstyst finns förstås också som e-bok där e-böcker säljs, bland annat hos:

ÄVEN SOM LJUDBOK

Ljudboksversionen av Rödhake: Dödstyst inläst av Lars Winclair, finns för nedladdning och strömning där ljudböcker finns:

MISSA INTE NYHETSBREVET!

Vill du vara först med att få veta när nästa bok finns tillgänglig? Vill du veta vad som händer däremellan? Då och då kommer mitt nyhetsbrev direkt till din mail om kommande böcker, hur det går till att skriva och andra nyheter. Läs mer!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Håll dig uppdaterad om uppföljaren på sociala medier!

       

Dela: