fbpx

SAGT OM RÖDHAKE

“Grym bok!! Ser fram emot nästa!”

Anders H.

“Välskriven och spännande bladvändare. Utmärkt inläsare.”

Ziskas på Storytel

“Har precis lyssnar klart på  Dödstyst. Jättebra!”

Sonia

“En riktigt bra thriller. Inte mycket dötid i handlingen, så det går inte att slölyssna. Det är inte den typen av deckare som det finns många av, den som man kan missa flera sidor i men ändå hänga med i historien. Jag ser fram emot nästa del.”

Hillevi på Storytel

“Boken är tät. Inte mycket dötid i handlingen. Nu väntar jag på nästa bok.”

Merja G.

“Vilken bra bok, den har hängt med på jobbet i bilen och hundpromenaden. Kanonbra uppläsare! Även jag väntar på nästa bok.”

Pia T.

“Har precis lyssnat färdigt boken Dödstyst. Mycket bra bok! Väntar redan på nästa.”

Conny G.

“Har just lyssnat färdigt! Superduper!!! Både bok och uppläsare! Längtar tills nästa bok…”

Pia J.

“Nu under de senaste veckorna har jag läst den igen men i ett lugnare tempo och det ger en bättre kvalitet i läsandet. Avslutet var ovanligt fylligt, det brukar oftast vara ett abrupt slut i dom flesta deckare. Kör hårt med nästa!”

Håkan

“Jag är så imponerad över ditt arbete, boken var spännande rakt igenom och du måste gjort hur mycket research som helst! Ser mycket fram emot nästa bok!”

Jessica

“Spännande. Ser fram emot uppföljaren.”

Stanley T.

“Tackar för bra läsning! Bra skrivet och spännande story. Ser fram emot nr 2.”

Martin

“Både jag och min fru är stora slukare av deckare och som du förstår har vi stött på både vin och vatten. Vi har nu läst din bok två gånger och är mäkta imponerad. Du har din stil och den är vi imponerade av, och vi ser med längtan fram till nästa bok.”

Björn S.

“Dödstyst är otroligt spännande. Läst till och med kap 34 nu och spänningen är total. Boken är svår att lägga ifrån sig. Olidligt spännande! Ser fram emot din nästa bok låt den inte dröja allt för länge.”

Silvana

“Har precis läst ut Rödhake: Dödstyst. Imponerande story du har fått ihop. Jag kommer att rekommendera den till alla. Lycka till med det fortsatta skrivandet!”

Lars

“Jag har min svåger på besök och han har nu läst halva din bok sedan igår kl 22. Vi får knappt kontakt med honom.  Det verkar vara en bra bok du skrivit!”

Hanna

“Första gången jag skriver till en författare, men boken var så bra och lovande debut så en kommentar är på sin plats. Lite spår av Nesbö, Adler Olsen, GW.”

Janne

“Spännande, fängslande och välskriven! En riktigt bra debut och jag kan inte vänta tills nästa bok av Hannes Lyckholm kommer ut! Det händer någonting nytt som driver historien framåt på varje sida och den är svår att lägga ifrån sig. Spännande intriger och en oväntad vändning! Jag tyckte mycket om huvudkaraktärerna och hoppas på att få se mer av dem snart!”

Bokmysan, bokbloggare

“Vilken debutbok du skrivit! Det är en bra story, den är spännande och fartfylld från första kapitlet. Man får spänning, kärlek, missbruk, lojalitet, maktmissbruk. Jag längtar efter fler böcker om Anders Rödhake”

Evas bokhylla, bokbloggare

“Boken börjar i ett högt och lite rafflande tempo. Det är lätt att komma in i boken och den flyter snabbt framåt. Det är en intressant och bra debutthriller, tror serien kan bli riktigt bra framöver!

Villivonkansbooks, bokbloggare

”Lägg namnet Hannes Lyckholm på minnet. En stjärna till debutant som kommer att lysa på författarhimlen en lång, lång tid framöver. Rödhake: Dödstyst är en riktigt välskriven och spännande thriller som jag mer än gärna rekommenderar. Helt otroligt att denna bok är en debut, så bra är den!”

Bokmalin, bokbloggare

”Vilken bok! Storyn är riktigt nervkittlande och full av intriger. Känns nytänkande att ha en livvakt som en av huvudkaraktärerna. Storyn känns, skrämmande nog, mycket trovärdig och väl genomtänkt. Fantastisk story och jag ser fram emot att få läsa mer av Hannes Lyckholm!”

Jennys bokhylla, bokbloggare

”Grymt spännande, stark och välskriven!”

Jennies boklista, bokbloggare

”Riktigt bra och spännande thriller, svårt att tro att denna välskrivna story var en debut. Läs den! En bok full av spänning, lögner och hemlighetsmakeri blandat med lojalitet, missbrukets mörker och till och med en gnutta kärlek.”

I min bokhylla, bokbloggare

“Färdigläst! Bra bok, en intressant historia som hänger samman på bra sätt och flyttar sig fint mellan olika tider. Fint uppbyggda karaktärer som känns levande och med mänskligt djup. Bra beskrivna miljöer och detaljer som lämnar lagom mycket för den egna fantasin. Ser fram emot kommande böcker.”

Malin

”Jag är helt slut …! Boken är väldigt händelserik. Det går undan! Ser fram emot fler böcker om Anders Rödhake. Nu lämnar jag boken vidare för det är fler som står på kö och vill läsa.”

Bettans boktips, bloggare

”Suggestiv och spännande – helt enkelt en riktigt bra historia. Starka karaktärer och ett precist sätt att nåla fast miljöer och fånga läsaren”

Ingrid Elfberg, deckarförfattare

“Det är extremt actionfyllt, inte en lugn sekund. Språket sprakar och driver läsaren att inte lägga ifrån sig boken. Hur ska detta sluta blir det mantra man upprepar under läsningen.”

DAST Magazine

Läs mer om boken här.

 

 

Dela: