fbpx

Gränslös makt, en enorm förmögenhet – och ett beslut som riskerar allt

Vanskligheten är en berättelse om makt, pengar och familjehemligheter ingen vill ska komma upp till ytan.

Genom att gifta sig med Frans Adamsson har Hanna fått inflytande, makt och pengar hon tidigare bara kunnat drömma om. Guds Händers kyrksal är fylld till brädden när Hanna i den vita sidenklänningen glider fram mot pastorn. Ingen i västmanländska Frejdal har vågat tacka nej till familjen Adamssons inbjudan.

Beskedet på bröllopsfesten får Hanna att tappa andan. I ett slag raseras Frans och hennes framtid. De kommer att förlora allt.

Hanna kan omöjligen gå tillbaka till sitt tidigare liv och flytta till det fuktskadade huset i Sänkan, ändå är hon inte säker på om hon är beredd att göra det som krävs.

Inspirerad av Elin Wägners Vansklighetens land från 1918 har thrillerförfattaren Hannes Lyckholm skapat en modern variant av den svenska klassikern där Hanna ställs inför ett omöjligt val. Berättelsen om gränslös makt, en enorm förmögenhet och familjehemligheter ingen vill ska komma upp till ytan har aldrig känts mer aktuell.

“Allt Adamssons tar i blir till aska. Det finns ingen häromkring som de inte kontrollerar. Lova mig att du inte blir som dem, Hanna. Lova mig det.”

PROVLÄS BOKEN

Provläs boken här.

KÖP BOKEN

Vanskligheten finns som pappersbok, e-bok och ljudbok.

PAPPERSBOK

E-BOK

LJUDBOK

Kommer inom kort.

MISSA INTE NYHETSBREVET!

Vill du vara först med att få veta när nästa bok finns tillgänglig? Vill du veta vad som händer däremellan? Då och då kommer mitt nyhetsbrev direkt till din mail om kommande böcker, hur det går till att skriva och andra nyheter. Läs mer!

HÅLL DIG UPPDATERAD

Håll dig uppdaterad om uppföljaren på sociala medier!

       

Dela: