fbpx

Just i dag släpps nya boken om ex-spionen Anders Rödhake. Rödhake: Blodspår är en fristående uppföljare till Rödhake: Dödstyst som kom för några år sedan. Den här gången blir intrigen tätare och utspelar sig i Sankt Petersburg, Berlin och Västerås. Anders Rödhake hankar sig fram som journalist, Claudia Meier gömmer sig i Berlin och ryssen Viktor Farafonovs kriminella imperium hotas i Sankt Petersburg.

Deras gemensamma förflutna gör att de femton år senare möts – och det är långt ifrån frivilligt. Ingen av dem undslipper vad de en gång ställt till med.

Allt fokuseras i det avgörande skedet kring bron på omslaget – känns den igen? Bron finns faktiskt inte i Västerås, utan det är Kvicksundsbron mitt på gränsen mellan Sörmland och Västmanland i sundet mellan landskapen. En räddningsinsats från Anders Rödhake i Kvicksund blir helt avgörande, men går inte som den var tänkt.

Det har varit fantastiskt kul att researcha kring boken (jag skrev ett inlägg om det för ett tag sedan) och nu pågår för fullt planeringen av boksigneringar till hösten tillsammans med förlaget för att träffa er läsare – håll utkik i sociala medier för mer info!

Dela:
Kategorier: Blodspår

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *